[skip to main content]

O nama

Priča o Magic marketu je počela 2002. godine. Tada smo otvorili prvi sex shop “Magic market”.

Magic Market 3 Magic Market 3 Magic Market 3 Magic Market 3

Od prvog dana želja nam je ponuditi drugačiji sex shop u Hrvatskoj, sex shop otvoren za sve i svakoga. U čemu smo i uspjeli. Sex shopovi “Magic market” odlikuju se ugodnim ambijentom, vrlo ljubaznim i educiranim osobljem te vrlo raznolikom ponudom erotskih pomagala. Sve što je dostupno na europskom tržištu erotskih pomagala, može se nabaviti i kod nas. Prilikom otvaranja sex shopa bila nam je želja postati vodeći sex shop u Hrvatskoj što nam je i uspjelo.

Svi naši zaposlenici su educirani kako bi mogli pružiti sve potrebne informacije o nekom proizvodu iz naše ponude te time olakšati odabir i kupovinu učiniti ugodnijom. Od prvog dana radimo na razbijanju tabua prilikom spominjanja riječi sex shop, bilo kod naših kupaca bilo prilikom surađivanja sa drugim tvrtkama ili državnim institucijama. U tome smo, nadam se, uspješni. Prepoznati smo od strane naših kupaca kao dućan sa velikom i bogatom ponudom artikala, korektnim cijenama i vrlo ljubaznim osobljem što potvrđuju naši brojni kupci koji su u stalnom porastu.

Naš web shop se odlikuje bogatom i preglednom ponudom, jednostavnim načinom naručivanja i vrlo brzom dostavom u roku 24-48 sati u gotovo sve dijelove Hrvatske.

Nadamo se da će Vaša kupovina u našim dućanima i na našem web shopu biti ugodna i da ćete pronaći nešto za sebe te obogatiti i osvježiti Vaš seksualni život!

Sex shop "Magic market"


Strast j.d.o.o. za trgovinu i usluge
Ljubljanska 24, 10431 Brezje

  • Trgovačko društvo je upisano u registar Trgovčakog suda u Zagrebu,
    4.12.2012. godine pod brojem: 080428170
  • Temeljni kapital društva iznosi 10 kuna i uplaćen je u cijelosti.
  • Direktor i član uprave društva je Mario Medved koji zastupa društvo
    pojedinačno i samostalno
  • IBAN: HR0924020061100642667, otvoren pri Erste & Steiermaerkische Bank d.d. Rijeka
  • OIB: 30493990176
Powered by Olark